God morgon

 
Idag jobbar jag igen, att börja sju är helt galet då jag vart utan jobb några dagar. Jobbar heldag och har tacogratäng med mig i matlåda, längtas till lunch! Jag har fortfarande inte hittat min tusenlapps tavla. Måste ha gömt den väl och det bådar inte gott för då blir jag ju av med den. Fredag är sista inlämningsdag.
 
Ikväll kommer Carina hit och myser. Ska bli himla kul att träffa henne och prata träning, lchf och livet. Sen ska jag försöka smita till Lina och låna hennes häftapparat så jag kan göra klart tavlorna. Tänkte hinna ner på stan efter jobbet och framkalla korten till fotocollagen. Ska bli så himla roligt att få pyssla ihop dom!
 
Ja annars är väl det här en helt vanlig onsdag. Snaart helg, right?! Fredag kommer att bli en riktigt stressdag för det är så jäkla mycket jag måste hinna innan februari är slut. Försökte göra undan lite igårkväll men det är fan omöjligt att få bra information och raka svar av människor. När man väntat på mailsvar i flera dagar och då dom kommer är de helt ofullständiga så man får maila om igen och fråga yber tydligt igen. Men sen är det helg och Då ska jag rida med Lina, partajja och gå på Revy!
 
Nu ska jag åka på jobbet och mysa med de små barnen och ladda mig full med energi!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Räkna med träningsvärk i skrattmusklerna efter revyn ;)

2014-02-26 @ 09:02:45
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0