Hej

Här sitter jag en trött 29åring som strax ska få åka till stallet i solskenet. Ska njuta av "sista dagen" med Baltazar innan han åker till hundvaktarna för framöver väntas jobb. Är det inte lite sjukt hur mycket solen kan påverka? Jag brukar inte bry mig värst mycket om vädret i allmänhet. Jag bryr mig om vad vädret gör med naturen tex som igår då det var kleggigt och lera eller som förra veckan då det var blankis och stenhårt på alla vägar. Men när solen nu kommer så glömmer jag underlaget lite och bara njuter av lite värme, ljus och alla människor som går med leende läppar. Tänk om det alltid vore sol, skulle jag då inte uppskatta den lika mycket eller skulle jag vara lite gladare jämt?!
 
Tanka bilen är en till sån grej som kan påverka mitt humör. Tycker att det är jävligt dyrt och otypligt att måsta hoppa ur och i bilen och greja. Men för några år sedan bestämde jag mig för att bara göra det och sluta tänka för jag måste ju ändå göra det. Nu har jag en nästan tom bil, har åkt på "röd lampa" de senaste 4 turerna och varje gång har jag undvikit att tanka. Istället har jag låtit tankningen tagit över min hjärna lite och låtit mig gå och grubbla lite på att jag måste göra det. Såå helt i onödan. Jag ska tanka idag och tänk om jag hade gjort det på en gång istället för att fått ont i magen varje gång bilen tjuter när man startar den och den tjuter och lyser ju av en anledning, DU borde tanka!
 
Hmm ja det här var väl mina tankar för sekunden haha.. Det jag vill komma fram till att det är lätt att låta annat påverka ditt humör och mående. Men det är ganska lätt att återta kontrollen över det igen också om jag bestämmer mig. Så idag ska jag njuta av det bra måendet solen ger mig och undvika oron i magen och istället hoppa ur och i bilen och tanka. 
 
Min "gå ut med hunden outfit" på kvällarna haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0