Onsdag 19 februari

Igår fick jag för mig att jag borde få köpa soffan nu, ja alltså typ idag. Tyckte att jag förtjänade det nu när jag börjat jobba. Idag har jag fyllt i kassakort och gjort beräkningar på min inkomst denna månad. Det berättade för mig att jag inte borde köpa någon soffa. När man börjar jobba hamnar man i ett ekonomiskt glapp. Kommande månad kommer jag att få skärpa mig väldigt mycket med slarveriet med pengar om jag ska lyckas få det att gå runt. Igår gjorde jag dessutom av med halva soffan när jag skodde hästen 1700 kr, tankade bilen 700 kr och betalade tv-avgiften 519 kr. De två första är helt ok, för jag tillbringar mer tid med hästen och i bilen än i soffan. Men tv-avgift är så jäkla onödigt, jag har inte ens en fungerande tv.
 
Ja för övrigt har jag kollat efter jobb idag, det finns knappt några alls som intresserar mig. Söker ändå eftersom Arbetsförmedlingen har krav. Jag har ringt och ändrat några fakturor som jag dragit mig för. Mailat flera viktiga personer som jag inte heller "orkat" tagit tag i.
 
Efter min "extremt jobbiga" förmiddag ska jag nu få åka till stallet och njuta av en lång skritt tur med min fina häst. Det är lagomt kallt, det flyger lite snö(men inte så att plogbilen måste ut och skrämma oss) och solen skiner igenom lite nu och då. Här är vi igår då vi satt och väntade på hovslagaren som hade fått punktering..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0