Tid i stallet

Idag hade jag bestämt mig för att ge Winston lite extra tid i stallet. Det blir lätt att jag åker dit, mockar och skyndar vidare ibland. Men idag åkte jag dit och tog det väldigt lugnt och bara njöt av att få vara där och pyssla runt. Jag hade tur så Lina fick sluta tidigare idag också så hon kom och fanns där ett tag.
 
Jag stenade Winston för han har börjat tappa ganska mycket hår nu. Det blev en vit matta ute på gången. Efter det gick vi ut och körde lite NH. Jag har börjat använda en pekpinne (en trasig långpisk) för att förlänga min arm. Jag tycker att det är himla roligt med dessa övningar för nu börjar vi komma lite framåt. Dock måste man ha sjukt bra tålamod och det är ju inte min bästa sida. Så därför kör vi korta pass för att vi ska tycka att det är skoj. Idag var han så duktig och lyhörd så när vi gick in igen hade det gått en hel halvtimme. Det var inte planerat men så kan det bli ibland. Oftast kör vi ju korta 3-5 minuter i boxen eller 10-15 minuter ute. 
De övningar vi övade på idag var:
* Backa
* Stanna (fast jag går)
* Kom framåt
* Snurra
 
Känns som att pekpinnen gör skillnad. Jag upplever att det är lattare att visa en rörelse med den än med min kropp/hand/arm. Så vi kanske får börja såhär nu och sedan minska ner rörelserna.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Så fint kort!

Svar: Ja ute på den läskiga åkern :P
Hanna

2015-02-20 @ 14:42:15
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0