Tolkning runt Kilafors

Vi blev inspirerade av tolkningen efter fyrhjulingen igår så vi fortsatte med tolkning bakom Winston idag! Vi har aldrig riktigt provat att tolka efter Winston eftersom vi har haft en ganska snöfri vinter. Men nu finns det snö och jag känner mig tillräckligt tuff för att ha en människa där bakom.
 
Tänken var att rida ut mot E men efter vägen mötte vi Peter och Frida och då fick Lina ideén att vi kunde gå till hennes farmor och hälsa på. Vi har tänkt gjort det ett tag men det har aldrig blivit av. Så vi omplanerade och red över Raskens via skoterspåret till Kilafors. Winston var så himla duktig. Vi träffade tåget, gick över rälsen, travade i skoterspåret(det sög i hans ben) och sen alla hus och annat att kolla på. Han blev lite lätt uppstressad men var snäll och lyssnade väldigt bra. Dock var det svårt att få fram honom när han hade mycket att kolla på. Linas farmor blev jätteglad. Och Winston blev precis lika glad då han fick både knäckebröd och morot!
 
 
 
 
 
Sen gick vi förbi Linas mamma och Anders en snabbis och sa hej. Det kom tre gubbar och berättade vilken fin häst vi hade, bilar vi mötte hade rutan nere för att kika på oss, alla(utom en) människor vi mötte gav oss ett leende eller några fina ord och en kvinna frågade om hon fick knäppa kort på den fina hästen. Man går inte obemärkt fram med en häst som Winston. Han drar blickarna till sig mer än jag någonsin kunde ana. Eller så är det bara otroligt trevliga och pratsamma människor som bor i Kilafors.

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Åh vad kul! Ja han är väldigt fin :)

2014-02-03 @ 20:02:16
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0