Dansa moves

Jag tänkte att jag ska visa er vilka fina hopp och skutt som fångades på kort på Dansa igår. Hon är för det mesta riktigt snäll och markbunden nu för tiden. Så hoppen är faktiskt undantag mer än regel. Jag känner att det är tur att jag rider först i princip hela tiden så jag slipper se deras konster de dagar hon är studsig. Jag ser i ögonvrån och det räcker haha..
 






 
Jag är sjukt imponerad av Lina som klamrar sig fast och som håller Dansa under så pass mycket kontroll att de inte drar förbi mig och Winston. Det är lite därför vi rider tillsammans så att de har lite som en stoppkloss framför sig. Dansa är dock mer för att stanna och studsa än för att studsa och gasa samtidigt vilket jag tycker är en underbar egenskap som unghäst!

Kommentarer
Postat av: Linda

Galna häst, haha! Vad cool och duktig Lina är!

Svar: Ja hon är duktig och modig!
Hanna

2014-01-21 @ 12:40:55
URL: http://lindabj.blogg.se
Postat av: MalinKalin

Hihi oj då inte lätt att sitta kvar när dom studsar runt så där :P

Sv: Det är distanstyglar eller jag vet inte om det heter så men nästan alla som rider distansridning har såna i alla fall :P Det är gummi så man får bra grepp och så är det jättelämpliga hakar som man sätter fast dom i bettet med.

Svar: Nä Lina är duktig! Jaha det så lite ut som sånna som paket sitter ihop med :P Det kändes tunt och svårt att rida med :/.
Hanna

2014-01-21 @ 21:53:30
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0