Dax att kravla sig upp ur gropen

Maten går skitdåligt nu, har nada motivation och är inte sugen på någonting som jag får äta. Idag har jag vart runt på olika affärer för att hitta ett åkdon och det är godis överallt. Varför kan jag inte bara få tillbaka min sköna "jag vill inte äta något skit känsla"!! Jag klarade mig dock idag med nöd och neppe. Köpte en Cola zero och tröstade mig med att det är bättre än en påse godis.
 
Många säger att jag är för hård mot mig själv. Så denna gång med fusket igår har jag bestämt mig att inte vara så hård utan mer tänka. "Dumt gjort Hanna, gör det inte igen så går det bra". Kan annars vara lätt att tänka att allting är kört ändå och då äta 10 saker istället för att låta det stanna vid 1. Ni hänger med va? Jag tror dock på att vara hård, det funkade ju första gången. Dock inte andra och tredje. Så nu kör vi en ny metod och hoppas det funkar i längden. Jag tänkte om jag nu inte fuskäter något på minst 12 dagar så har jag ju klått 2014 rekord som var 11 dagar. Jag tänker att 12 dagar är bättre än färre dagar. Fast å andra sidan hade jag ju tänkt inget fusk på 31 dagar och det gick ju åt skogen. Så nu ska jag tänka mest på träningen så kanske jag glömmer bort vad jag inte ska äta.
 
Mår förövrigt riktigt bra. Hela mig kropp är beredd att bli kär tror jag. Saknas bara en passande karl som vanligt. Mötte en kandidat vid gymmet igår, såg väldigt snäll och intressant ut. Har dock aldrig sett honom där tidigare så han kanske aldrig kommer tillbaka. Men jag har ögonen öppna!
 
Vill ni veta någonting annat?! Idag utanför gymmet så mötte jag en kvinna som jag genast tyckte att jag kände igen och som jag tänkte hejja på. Hejdade mig i sista stund. Har sedan dess funderat på vem hon kan vara. Satte mig nu i soffan och klickade igång mitt älskade Förhäxad. Då SER jag vem jag mötte, en högt uppsatt demon som vill sno systrarnas barn. Hahaha.. de är alltså så lika! Det gick chockerande bra på crossen idag, tiden bara sprang iväg och jag fick höra att jag ser så glad ut jämt och ständigt "Hur orkar jag?!". Ja det undrar jag med för jag tycker mest jag muttrar och stönar på gymmet.
Baltazar fick vara med på kort imorse men han hatar att bli upplyft stackarn haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0