Herregud

I ena inlägget skriver jag att jag ska leva på bacon och ägg och i nästa tipsar jag om bakverk. Det är ju så typiskt mig. Åt Chokladfondanter till middag ikväll. Inget bacon och ägg. Jag har hamnat i bryr mig inte tänket igen och det är dåligt. Vet inte vad jag ska göra för att ändra tanken heller. Så nu är det såhär, det blir så när jag mår för dåligt eller för bra, just nu mår jag för bra. Det känns som att jag anstränger mig sjukt mycket i och med utmaningen och då vill jag så gärna ha ett bra resultat men jag borde ju ha lärt mig att jag får inget resultat på vågen av träning. Nu är det bara 6 pass kvar på crossen. Sen tar mitt gymkort slut och jag tror att jag ska pausa gymmandet då och få njuta lite av känslan att känna mig stark i ridningen. Just nu känns min kropp sliten och lite trött. Men mitt huvud känns på topp, träning gör alltså att mina tankar blir klara och grubblet tunnas ut. Så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det, så att jag får de positiva delarna av träningen men inte de dåliga haha..
 
Vet ni vad jag mer gjorde idag? Jag köpte massa godis på Videohallen, de ska lägga ner. Så min smarta hjärna fick psykbryt och bestämde sig för att köpa godis nu innan de stänger. Känns bra att ha dom. Dock kommer de väl bli hårda och gamla innan jag får äta dom haha.. Videohallen har världens godaste godis. Jag köpte två sorter i en stor påse. 50 kr = + 5 kilo?! Min tanke var att inte äta något fel under januari månad men det sket ju sig en gång för två veckor sedan. Tänkte dock då att en gång är ingen gång och att det är mycket bättre att återgå till bra kost än att tänka att det är kört och käka massa annat skit, vilket jag lätt kan göra. Så det jag vill lyfta fram är att jag valde att ta med mig det jag gjorde positivt och bra av vad som från början var ett dåligt beslut.
 
Känns som att jag inte kommer att gå ner ett gram förrän jag slutar med min 33 minuters utmaning. Men efter det kanske jag rasar. Vem vet. Jag är taggad på att få bort dessa sista envisa kilon nu. Anledningen till att jag åt choklad var för jag har knappt ätit en kolhydrat idag.
Frukost: te med cocosfett
Lunch: köttfärs, ost, lite gurka, 2 oliver.
Middag: 2 chokladfondanter.
Har varit mätt och nöjd hela dagen. Inte haft en tanke på att äta godiset jag tänkte på och köpte. Nu är jag proppmätt och trött så sängen lockar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0