Nystart

Känns som en riktigt jäkla bra nystart på bantandet. Alla vätskekilon är borta! Jag vet att jag inte skulle ha fokus på vikten men det är himla peppande så de första veckorna går det bra att ha koll på vågen. Sen blir det ju mer deppande att se den så då får jag väl undvika den. Jag väljer att se detta som en bantningskur denna gång PRECIS som jag gjorde från början när jag började på LCHF. Tror att det är lättare att vara konsekvent och strikt om jag ser ett slut datum. Sen kan jag ju flytta det datumet för så gjorde jag ju i början.
 
Har gått riktigt bra dessa dagar jag kört hårt igen. Dock är min hjärna som en jävul och hittar på alla möjliga orsaker till att jag ska äta något annat. Jag vill ju verkligen inte det så jag vet inte vart dessa tankar kommer ifrån. Jag har tex en påse lussekatter i frysen som jag bjuder besökare på och dom vill jag smocka i mig titt som tätt, har dock inte gjort det ännu. Likaså tyckte hjärnan att jag hade varit så "duktig" som gått ner 4 kilo att jag kunde käka godis. Nä fy tusan att allting inte bara stängs av och går utan ett uns problem. Men så är väl kanske livet, speciellt när man vill ha en förändring.
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Duktig du är. Jag ska ta nya tag med träningen så fort jag blivit frisk ja med. Hoppas du hittar ett jobb som du trivs med snart. Så du slipper fundera över vad Winston kostar och kan ha sparkontot kvar 😊 tycker han e så himla fin!!! Ni passar så bra ihop 😊

2014-01-06 @ 19:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0