På språng

Vaknade av att grannen damsög klockan halv åtta imorse. Lite irriterande då jag inte hade något att pyssla med idag direkt. Kolla av jobbmarknaden, vilket för tillfället är snabbt avklarat. Så jag slumrade runt här hemma fram tills jag åkte på gymmet vid tolv. Lina gav mig hästledigt idag så jag åkte hem och duschade och njuter nu av att vara ren och lukta gott.

Var på stan med Nils och hjälpte honom shoppa en present till Vidar som har kalas imorgon. Sen köpte vi alldeles för mycket godis på Biggans.
 
Efter det åkte vi runt i bilen och mös. Tur att vi båda är bilåkarnördar. Men så ringde Linda och sa att hennes bil inte starta så då fick vi åka dit och hjälpa henne och sen fick hon också åka med oss runt. Var in på gamla Svanen och köpte en ny ergonomisk sele till Katten. De ska stänga så det är minst 50% på allt..
 
Ikväll är jag bortbjuden på mat så det blir nog rätt så dött här inne!

Kommentarer
Postat av: Nina

Men gud så mycket snask, så mycket har jag aldrig sett på en och samma gång tänkte jag skriva men jag har ju jobbat som godispåfyllare så jo det har jag nog gjort ändå (fastän jag mestadels förträngt den delen i min yrkeskarriär)

Svar: Haha ja det är ju en "snaskaffär" :P
Hanna

2014-01-17 @ 19:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0