SVACKA deluuux

Men fy faan vad jobbigt det är att känna suget. Kvällen ikväll har varit förjävlig. Min hjärna har planerat en bilresa till godislandet säkert 100 gånger. Är så jävla trött på det. Blir galen. Jag känner mig som en galen människa. Ringde nyss Lina och bara "Säg nått så jag slipper tänka"!! Hon trodde att jag skulle säga att jag ville sätta mig i bilen och typ köra ihjäl mig. Detta när jag förklarade att jag ville slänga mig i bilen för att gasa till affärn till godiset, glassen och chipsen(What vad hände där liksom?!).. Så galen låter jag alltså just nu. Det är helt sinnessjukt vad min kropp är speedad just nu.
 
Jag tror det beror på crosstrainern. Även om jag bara står på den i 33 minuter så får den igång hela min kropp och system så det känns som att jag kokar. Typ som när man har feber och bara svettas och bara vill försvinna ur sin egen kropp. Najs och det har gått ÅTTA dagar av trettioen. Herregud. Om jag klarar detta klarar jag allt!
 
 
Peppar med jämförsbilder. Fokus fokus FOKUS nu för faaan Hanna. Vad gör ni i svackor? För ni lär väl ha några? Gaaah jag har ätit(kycklingtaco)  och ätit(blåbär med grädde) och druckit(stevia saft/vatten) och druckit(te med grädde) och hoppat och legat och blir inge klokare.

Kommentarer
Postat av: Nina

Avokado med räkröra i och två rutor mörk choklad efteråt är perfekt "avtrubbare".

Svar: Gud jag kan inte äta mörk choklad i det läget då är det kört. Jag äter inte alls choklad just nu :). Chokladmousse unnar jag mig dock ibland :). Avokado åt jag faktiskt och det är himla bra!! Tack för tipset!
Hanna

2014-01-09 @ 02:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0