HANNA sitt kvar!!

Idag var det en händelserik ridtur, eller så kan man kalla den händelselös det beror på hur man ser påt. Vi red mot E med Lina och Dansa och vid tåget skulle dom gå först, det gick bra en bit. Vi började till och med trava men sen tvärnitade madamepompado och gick mer bakåt än framåt en stund. Winston stod helt stilla och var världens lugnaste och duktigaste! Sen kom vi vidare i trav och galopp till bron där hon återigen började stanna, backa gå lite framåt och sen inget mer. Winston och jag ställde oss mellan två stenar så att hon inte kunde komma in i oss, alltså så att vi inte var ivägen. Lina hade väääärldens bästa tålamod, jag skulle ha fått krupp och kramp.
 
När vi väl kom vidare så hoppade hon i luften i galoppfattningen och då blev Winston lite putt och drog in rumpan så jag knappt fick stopp på honom. Den känslan gillade jag inte att ha när Dansa är med och rätt sprallig även hon. Men så kan det bli ibland. Vi har ändå lätt de bästa hästarna i världen ;)!
 
På hemvägen berättade jag för Lina att Winston blev rädd för folk på kyrkogården en dag och vi går ändå där flera gånger i veckan då det är folk där bakom häcken. Helt plötsligt drar Dansa iväg med fart i sidled och Winston hänger med. Lina skriker "HANNA SITT KVAR!!" och jag fattade knappt att det var något farligt som hände mig och Winston. Han drog iväg lite i sidled och vände liksom men Dansa skuttade ju mycket fortare så det var ju svårare för Lina och ändå är hon rädd att jag ska ramla av. Det är jag med haha jag vill inte ramla av! Min mardröm är ju att Dansa ska dra iväg och att jag inte ska kunna hålla Winston och att jag såklart flyger av i farten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0