Varmt

Jisses amalia vad varmt det är ute det är nästan skönt att vara på jobbet(inomhus). Imorse hade jag ont i huvudet och Johanna och jag hade bokat promenad. Jag kom hem och la mig på soffan och sen ville jag inte gå upp haha.. Johanna skickade dock ett sms "nu går jag" så då drog jag mig upp och gick ut och satte mig på gräsmattan. Så kom Johanna och joinade mig. Vi kunde lika gärna ha stannat i skuggan hela dagen men till slut tog vi oss samman och hurtade iväg. Vi gick dessutom en längre runda för att vi ville gå i skuggan. Hoberget kryllade av ormar!! Vi såg ingen men jag hörde dom överallt haha.. Väl hemma la vi oss på gräsmattan, det var meningen att vi skulle göra lite "hemmaövningar". Sen så kom mamma med Baltazar och då bröt vi upp och jag gick hem och klippte Katten lite. Jag behöver en rakmaskin så hon blir lite finare, hon ser så tufsig ut nu. Sen jag cyklade iväg till stan och köpte byxor!
 
Jag hade inte budget för byxor egentligen men de satt så bra häromdagen då jag provade dom och de var faktiskt på rea. Det bästa eller det sämsta var att det var ännu mer rabatt idag 70%!! Så då köpte jag två. Så nu har jag två par byxor så jag kan äntligen använda någon av mina tröjor som jag har. Skoj!!
 
Resten av dagen spenderade jag med Mina på en uteservering! Nu har jag varit hemma en stund och ska strax åka mot stallet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0