Midsommaraftons ridtur

Dagens höjdpunkt blev inte så som jag hoppats. Tänkte rida till Badplatsen och bara mysa runt och låta Winston resja på lite i galoppen. Men vi kom aldrig så långt. Vi kom upp till huset med fåren sen vände jag. Winston kändes inte bra och hade inte gjort det de sista ridturerna. Han var knackig i benen, ville inte gå fram och ville inte någonting. Det känns som att han har ont eller nått. Men det kan också bero på att han är vrång, börjar gå mer i form eller att han fått för sig nått annat. Jag vet inte.
 
Vi vände hemåt och jag tog av sadel och träns och hoppade upp och red en vända till Annikas hus där Lina och hennes släkt var. Då kändes han bättre och inte alls så skruttig utan riktigt pigg och glad.
 
 
 
Idag var jag ut på en ridtur till E och Winston bråkade och stannade hela vägen fram till tåget. Neranför Annikas hus började regnet ösa ner och Winston blev lite tokig, han blev rädd för vattnet som forsade och skruttade runt som värsta fegisen, vi ställde oss under ett träd tills det bara regnade vanligt. Så vände det iaf vid tåget och han började lyssna asbra på skänkeln och tog galopp på två steg och var bara helt underbar. Inga geningar över hela vägen eller andra fjanterier. Eller jo han stannade vid vår kära bro, vi backade över första gången och sen gick vi. Så himla konstig är han denna häst. Jag tror mer och mer att han ska testa mig lite igen. Grejen är att jag blir ju tveksam när han beteer sig såhär för jag vill ju inte mana på honom om han verkligen har ont. Känns bra att massören ska komma så jag slipper vara allt för orolig framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0