Söndag

Vaknade glad och pigg 14 minuter över 4 imorse och insåg att jag skulle kunna få somna om sikken lyx. Gick upp nån timme senare och inser att Argbiggan bajsat ner halva köket vilket innebar en stressig morgon istället för en lugn morgon i soffan. Jag skurade hela köket och kände smig så äcklig så jag måsta duscha, hann inte äta utan slängde ner lite brie och parma i en matlåda. 2 minuter i halv nio ringer Lina när jag står redo i hallen och så var vi iväg.
 
Idag stod det TÄVLING för Lina och Dansa på schemat. Dom var helt sjukt duktiga! Jag var en stolt hästskötare :P. Det är väldigt lätt att vara hästskötare till Lina för hon vill göra det mesta själv haha.. Men jag fick iaf ta in henne efteråt och svampa av och dona lite. Läs mer om allting på Linas blogg, kommer säkerligen upp filmklipp också!!
I Lillstallet pysslade vi om de andra hästarna innan vi åkte till Lina och medans hon duschade somnade jag i soffan haha.. sen käkade vi tacos och pratade hästar såklart. När jag kom hem var kattungarna försvunna igen. Förra gången hittade jag dom inne i sopskåpet. Idag letade jag igenom hela lägenheten innan jag hittade dom inne i lockskåpet. Argbiggan var borta i säkert en halvtimme till, hon hade gömt sig under badkaret. Jag var nog inte den allra trevligaste människan imorse tyckte hon. Nu ikväll har jag iaf fått henne att äta leverpastäj ur en skål som jag håller i. Hon är lite smal och så vill jag ju att hon ska gilla mig så jag köpte det som mutning. Katten åt inte ens ett slick så Baltazar fick hennes skål och blev överlycklig.
 
Nu har jag städat hela lägenheten, mailat alla hoppfilmer och druckit 2 liter vatten. Sängen lockar nå grymt mycket så jag tror jag hamnar där innan 23 ikväll, sjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0