Barnvakt

Har vart barnvakt i helgen och det till tre små trollungar. Herregud vad föräldrar måste ha att göra. Bara alla frågor barn kommer med. Jag har inte alla svar! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt "Jag vet inte". Och till svar får jag "Men du är ju vuxen du måste veta". Man känner bara för att säga "Meen googla"! Haha men det gör jag ju såklart inte. Jag känner mig inte vuxen alls när det kommer till att veta allt. Men det är galet så mycket glädje och roligt man får ha med barn!!
 
Vi har haft det urmysigt, lagat tacos, gjort fruktsallad och umgåtts(Det innebär bada badkar, gå med hunden, hoppa sönder madrassen, lekt inte nudda golv, matat hunden, gömt Katten, lekt kurragömma, handlat onödiga saker, lekt tagen!) De sov som stockar hela natten så jag fick mig en god natts sömn vilket jag har hört att är ovanligt hos familjer. La mig kvart över tio och gick upp 8. Då la vi oss med alla täcken, kuddar, barn, djur och gossedjur i soffan och kollade på Alvin och gänget 3. Himla bra film!
 
Föräldrarna var lite trötta så jag tog med mig hela bunten till stallen hela dagen. De sprang runt en del men skötte sig ändå kanonbra för vi var ju där i sisådär 4-5 timmar. De spelade olika spel på telefoner, plattor och DS i bilen medans vi var ute och red. Annars borstade de hästar, red en sväng på stora fina Winston och promenerade med Bronzac och oss. Till lunch fick de kalla Tillmans korvar och bananer haha.. Vilken superbarnvakt va?!
 
 
 
 
Fina underbara ungar!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Mina ungar har varit bortresta hela den här veckan, så jag och maken har varit solo (inget vi är bortskämda med kan jag lova)..jisses vad mycket tid vi fick, blev nästan lite av en chockupplevelse -Herregud vad gjorde vi innan vi fick barn?? :-D

Det är verkligen en stor skillnad mellan att vara barnlös till att inte vara det..

På söndagen kom min knoddar hem, gissa om mitt mammahjärta värkte av längtan efter sex dagar ifrån dom.

Svar: Ja jag förstår att det känns lite så. Inget extra fix och trix. Bara disken tog ju minst dubbelt så lång tid ;). Men man har mycket att lära av deras energi. Så himla härligt!
Hanna

2014-03-10 @ 00:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0