Morgontur i snöslasket

Imorse var vi i stallet tidigt eftersom vi skulle iväg på fotboll. Vi började med att borsta hästarna och sen släppte vi ut dom i hagen en stund medans vi mockade och fixade stallet. Tog in dom och gjorde de klara för avfärd. Dansa var himlans lugn och Winston var enbart fokuserad på höet som fanns i boxen. Vi var riktigt snabba idag!
 
Så gick vi iväg mot Hårga och så hoppade vi upp samtidigt, lite läskigt haha.. men det gick finfint. Winston och jag måste öva på att Winston ska gå framåt när jag står på en upphöjnad(det ingår i bruksridning vilket vi kanske ska prova på lite). Sen skrittade vi uppför Kulabacken innan vi travade till nerförsbacken och sen travade vi till högersvängen mot Hårga då vi fattade galopp nästan direkt. Winston reagerade mycket på de fläckar där snön smält bort och skyggade. Han stannade även av en gång då jag inte lyckades hålla honom igång. En gång saktade vi av för att jag trodde att Lina sa det men det var en missuppfattning. Vi kom upp till kullen ovanför parkeringen och vände där och skrittade hemåt. Tog galopp vid Winstons galoppbacke annars travade vi mest och skrittade. Vid Peter mötte vi Annika och Smilla som tog några kort.
 
 
 
Planen idag var att inte vara rädd, det var ju ganska lätt eftersom ingenting skrämde oss idag. Nackdelen med att jag stänger av mina känslor lite är att jag inte heller är lika följsam och berömig mot Winston. Men nu känns det mycket bättre och jag var mer avslappnad. Winston var inte alls på topp på dagens ridtur men känslan blev ändå godkänd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0