Njutning

Måndagar har för mig blitt en jäkligt bra dag. Dagen tillbringar jag oftast i stallet för ingen vill ha en vikarie på måndagar. Får umgås med Baltazar och sova länge. Varannan måndag har Dansa träning i ridhuset. Jag handlar ofta och kockar lite mat inför veckan. Jag får njuta lite av livets goda skulle jag vilja påstå.
 
På kvällen är det min absoluta favoritserie "Tjockare än vatten". Ni måste se den. Love it! Bäddar ner mig i soffan eller sängen beroende på när jag kommer hem och hur trött jag är och bara njuta. Jag kollar alltid på svtplay så tiden och dag spelar egentligen ingen roll men jag har skapat mig en måndagstradition. Vissa måndagar räknar jag ner minutrarna tills nästa avsnitt läggs ut klockan 21 medans jag vissa kollar halv ett inatt. Ikväll har jag nyss duschat och ska nu koka en kopp av mitt goaste te och bädda ner mig i soffan med djuren och insupa det sjätte programmet!

Hittade min tusenlapp i fredags trots allt. Så nu är det inväxlad och jag känner mig riktigt nöjd. De på banken kunde inte ge mig en ny tusenlapp utan endast sätta in denna på kontot. Så jag får la skaffa en ny på något sätt. Känns tryggt att ha en tusenlapp hemma. Jag har ju pengarmani. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0