To the reindeer

Underbart väder, underbar häst och underbart humör. Jag var i stallet flera timmar idag och bara njöt och poade på. Hästarna har släppts ut i en annan hage idag, en ännu större än våran redan gigantiska hage. Fan jag börjar verkligen ogilla hagar. Jag skulle helst vilja ha en liten ruta med en häst i varje. Elakt men behändigt. Nu kommer inte det att hända men drömma kan man väl få göra. Jag gick ut i hagen och letade runt efter Winston direkt när jag kom. Vart jag hittar honom? Jo inne i krypinet ätandes hö. Så det var riktigt lämpligt. Jag stenade honom och borstade och donade länge samtidigt som Baltazar var ute och umgicks med oss.
Hårga och renarna var dagen riktning. Winston var på lite dåligt humör men mjuknade upp och blev glad efter en stund. En helt okomplicerad ridtur. Winston gjorde allt jag bad om utom att ta högergalopp såklart. Så vi travade och travade tills mina ljumskar dog. Han blir skitarg då jag saktar av när han tar vänstergalopp. Han var rädd för soptunnorna idag, speciellt de som det stod upp skräp ur. Annars var han en dröm.
 
Väl hemma igen stod han lös ute och vi riktigt mös i solen! Sen fick han gå ut i hagen och jag tog tag i stallsysslorna. Jag älskar vårt stall! Det är alldeles lagomt och mysigt! Sen tog jag in hästarna och borstade igenom Lukas och Dansa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0