Cool Winston

Idag var jag riktigt imponerad av Winston(och Lina) för att han höll sig så cool. Om Dansa var taggad igår så var hon övertaggad i galoppen idag. Lina gör ett kanon jobb och jag litar faktiskt på att hon reder upp allting som händer haha.. Det märktes dock på Winston att Dansa struttade runt idag för han tvärnitade några gånger och då kommer ju Dansa rakt in i oss. Men det var det enda han gjorde, vilken häst som helst kan ju bli taggad av en övertaggad kompis och börja bocka eller sparkabakut eller bara dra iväg. Eller ja han stannade och vägrade gå också, fattar inte. 
 
Idag jobbade vi verkligen utifrån läget(som man måste göra med hästar) och gjorde det bästa vi kunde. Det som händer är att jag är inte kvick och stark nog att hålla Winston där han ska gå om Dansa och Lina ska ha det bästa läget. Winston vill antingen stanna eller gasa på. Gasa på vågar vi inte riktigt och stanna är ju inte heller bra. Men just nu är det såhär de gånger Dansa är ultrapigg iaf och jag känner faktiskt att jag inte kan göra någonting bättre eller annorlunda just nu. Jag måste lära mig i framtiden.
Är väldigt nöjd med Winston idag trots att vi inte gjorde exakt det vi skulle. Men han kämpar på fast han har en ettrig liten brutta på språng efter. Sen är jag stolt över mig själv att jag inte tappade kämparglöden eller blev räddare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0