Helg

Wopidido jag känner verkligen av att det vart helg idag. Började dagen med lång sovmorgon med pysen. Fixade lite med lådorna i köket, ska flytta om sakerna så att det blir rätt från början. I stallet pysslade vi om våra kära vänner och red bort efter vägen där björnarna varit. Jag hatar verkligen vilda farliga djur finns i min närmiljö. Björnar, vargar och vildsvin har inget syfte what so ever i mitt liv. Jag hatar att jag känner mig begränsad på grund av att jag är rädd.
 
Sen skyndade jag mig hem och duscha innan jag träffade Johan en sväng, han är sjuk den stackarn. Efter det plockade jag upp E och vi åkte till Växbo för att hjälpa till med Halloween discot. Jag var häxa och e var Skallepär hahaha.. Så fina!
 
Ikväll tänkte jag gå på Tuppenz på MID men min rygg gör så ont just nu så att jag kan inte gå rakt. Det är i ländryggen eller svanken som det liksom hugger som tusen knivar och kroppen bara viker sig. Jag har det här av och till och för det mesta funkar vardagen men ibland då det blir såhär mycket och då njuter jag av att ligga stilla!
 
 

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Bra utklädnad där!! Riktigt läskig! :D

Kram

2014-11-02 @ 12:39:08
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/
Postat av: MalinKalin

Men du vilket pök ;)

Svar: Hahaha ja verkligen :P
Hanna

2014-11-03 @ 22:40:04
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0