Jippihoo

Jag kom upp på hästkraken! Han var super duktig med markträningen idag. Vi kör i repgrimma och långt rep. Han gjorde allting klockrent och det är så roligt eftersom vi verkligen har legat på latsidan med denna träning. Förutom några små korta stunder nu och då och det är kanske det som gör det.
 
Men så satte jag på tränset och han blir som förbytt. Vägrar stå stilla, backar, svänger runt, går fram ja men allt han inte ska. Efter en alldeles för lång stund enligt mitt tålamod lyckas stå still så som jag vill att han ska göra innan jag sitter upp. Jag har ju glidit av tidigare på grund av att han går fram direkt efter att jag lagt över benet förutom och det är inte okej för det blir farligt med hans stora hovar.
 
Men så kom jag upp och han stod stilla. Sen hade han en sjujäkla skritt en stund då han frustade på presseningen och fjanta runt. Sen var han helt perfekt. Så mjuk och lyssnade bra. Jag ropade ut Lina och hon kom ut och knäppte lite kort. Så roligt att ha!! Han är så fin mitt stora hjärta!!








Lycklig tjej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0