Nära ögat

Idag har jag vart så himla sugen på ALLT. Det har vart nära ögat att slinka in på någon affär och shoppa loss på något sockrigt. Istället åkte jag hem och lagade fattiga riddare. Så nu är jag proppmätt men ändå liite sugen på typ choklad. Hur sjukt.
 
Jag har tränat ett pass ikväll också och jag ska ju träna 2 på en vecka. Vet inte när och hur det blir. Satan vad jag är seg i kroppen. Har känt mig trött i kroppen hela dagen. Mockningen gick så sakta för armarna var helt slutkörda. Ridningen gick bra men jag kände att jag har lite träningsvärk sedan gårdagens ridning.
 
Winston var inte så rolig att rida ikväll. Han segade ner sig istället för att öka när jag använde skänkeln. Medans vi var ute och red kom det säkert 6-7 tåg och det blixtrar som tusan i mörkret. Det känns lite tråkigt för halva den ridvägen är nära tågrälsen så där kommer inte jag vilja rida själv på kvällarna direkt. Hästarna brydde sig dock inte men jag bryr mig och tycker att det känns olustigt. Imorgon ska jag ut och tömköra Winston för att få koll på start och stopp, tror vi ska gå en längre runda om det är hyfsat väder.
Nu ska jag krypa ner i sängen faktiskt. Är jättetrött och börjar äntligen ställa om dygnen till "normala" tider. Imorgon ska jag julpynta lägenheten och det innebär också städning. Kanske ska dra ihop en fredagsmiddag ocvkså, det vore ju mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0