Vilken dag!

Började med morgonpromenad utan ryggont!! Så himla skönt att komma ut på morgonen så det ska jag försöka komma ihåg. Sen kom Johanna och vi planerade det sista inför helgens Tjejoursutbildning som vi håller i. Timmarna flög iväg men nu är det klappat och klart. Ska bara handla lite material och få budgeten godkänd.
 
Samma minut som vi blev klara åkte jag mot stallet och mötte upp Lina. Vi red en ridtur på Winston och Noa mot E. Vi grottade ner oss i hur underbara och härliga hästar vi har och tjitteritjattade om allt och inget. Helt underbar ridtur. Jag red med barbackagjorden och det gick riktigt bra även om jag inte hade full balans hela tiden. Men det kan inte bli bättre om jag inte övar heller så det är bara att kämpa på. Det gick bra med ryggen ända tills vi kom och red hemma vid Årtalshuset och det är något som smäller bakom Winston så han hoppar till och då klickade det såklart till i ryggen. 
 
När jag kom hem så kom Marie och barnen och hälsade på mina fina djur. Kattungarna blev lite skygga när det var två ivriga barn här men fann sig snart i situationen och gosade massor!
 


 


Nu sitter jag i soffan och jobbar lite med Tjejjouren. Har käkat tacos och tänt massor med ljus. Snart ska jag hoppa i badet och bara njuta! Imorgon är det full fart igen. Det roligaste är att vi ska köra Winston igen. Sen får vi besök till katterna och så ska Winston skos. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0