Winston var på viset

Winston kände ju direkt att jag inte var helt hundra i ryggen idag då jag hoppade upp. Han var fan nästan lite hispig till och med. Lyssnade allmänt dåligt och gjorde lite som han ville. Tur att Dansa nu är som hon är så att det inte är hela världen att W börjar trava helt plötsligt.
 
Redan från start var han alltså lite dryg men så kommer vi till första backen och ska ta galopp och Winston totalvägrar. Sätter i tvärniten flera gånger och försöker vända sig om. Lina erbjöd sig att rida först men jag ville inte det heller, för det första ska han lyssna trots att han går först och för det andra visste jag faktiskt inte om jag skulle kunna hålla honom på mattan idag. Och jag ville inte ha några onödiga hopp eller stopp.
 
Resten av ridturen gick dock bra men jag fick vara riktigt på honom mest hela tiden. Vi red till Badplatsen och travade mest. Tog någon längre galopp på hemvägen och då var det inga problem. Tvärtom så var vänstergaloppen uppför backen vid blåvita huset den bästa på länge och högergaloppen borta vid sista backen tog han utan mankemang. Duktiga häst! måste jag ändå säga eftersom han vilat i dagarna tre och jag var inte helt hundra som sagt. Det jävligaste är att jag nu har ondare i ryggen igen. 
Våra älskade hjärtan så skoj vi har med dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0