Diet snacket

Jag har lagt ner det för det mesta men vissa dagar alltså. En sån dag var det såklart idag då jag var svintrött och de som pratar snackar om Livsmedelsverkets rekommendationer. Ni som läser bloggen vet att jag inte tvingar alla att äta lchf men det är den kost jag tror på och som jag mår bäst av. De pratade om näringsbrister på de som äter rawfood och vegetariskt. Om de som äter "vanlig svensson mat" verkligen visste vad sakerna de stoppar i munnen gör med kroppen så skulle de inte prata så som de gjorde idag. Jag sa att jag verkligen inte skulle vilja att mina barn hade närlingslära i skolan som utgick ifrån livsmedelsverket. De ansåg att det är det normala och det vi människor mår bäst av. Jag blir illa berörd av sånt här.
Valencia 2008

Jag pratade ingenting om mig själv om vad jag har gjort för resa eller vad jag äter och inte. Jag vet att jag inte kan äta det dom kallar normalt. Betyder det då att jag är onormal?!

Kommentarer
Postat av: Nina

Nej du ska tänka lite såhär;
Det är ni som e dom konstiga, de e jag som är normal-

Svar: Klokt mycket klokt :) Som vanligt!
Hanna

2014-10-29 @ 02:52:08
Postat av: Lina

folk får ju äta vad dom vill och jag är inte den som dömer ut en viss diet/livsstil till förmån för en annan men det finns ju data på att folk som har en kost rik på animaliska produkter löper större risk för att utveckla cancer och andra sjukdomar.
kan rekommendera dokumentären Forks Over Knives! jag för min del får LCHF-tips hela tiden (eftersom jag drar runt på kanske 60 kilos övervikt) men jag skulle aldrig med gott samvete kunna äta på det viset.

Svar: Vad är det du inte skulle kunna äta med gott samvete på LCHF kost?
Hanna

2014-10-30 @ 11:15:49
Postat av: Lina

kött- och mjölkprodukter! ;)

2014-11-01 @ 11:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0