Onsdag

Shit vad den här veckan bara springer ifrån mig. Det är saker inbokade lite här och där och då försvinner dagarna i ett sprut. Men det känns som att jag funkar bäst när jag har lite grejer inplanerade så att jag har något att ha fokus på. 
 
Lina och jag red till Hårgasågen ikväll. Jag åkte och fixade det mesta i stallet innan hon slutade så att jag skulle hinna på träningen efteråt. Var så himla mysigt i stallet idag. Hästarna var ljuvliga och ridturen behövde jag verkligen. Det märks så väl att Winston har tränat upp sig en hel del. Nu är det bara jag som måste hänga med och bli lika uthållig. Winston gjorde någonting skumt idag. Vi hade galopperat uppför backen vid vitblåahuset och så skulle vi till korsningen mot Landa. Men så blev det lite jobbigt och Lina frågar om vi ska sakta av om han är trött. Jag kände att det var sista jobbiga sträckan så jag sa att det går bra. Jag smackar på honom lite och dutta till honom med spöt på bogen och han kämpade på lite till men sekunden efter gör han någonting med bakbenen. Jag ser hans högra bakhov i ögonvrån och så flyger jag fram på halsen en sekund och så studsar han vidare typ 2 gånger och sen gick han lite ojämt. Jag tänkte att shit helvetes jävla skit nu är han halt igen. Men jag tror att han kanske sparkade bakut och sen drutta lite efter med bakbenen i galoppstegen. Lina såg som vanligt ingenting, hon ser aldrig när Winston gör något fuffens haha.. Han vet nog när hon inte kollar. Men vi bröt av där och jag fick lite panik av att jag hade gjort honom halt på grund av att jag ville att vi skulle klara upp till korsningen. Men vi provade att trava en bit och han var precis som vanligt. Så ingen halthet utan han blev nog helt enkelt bara sur på mig när han inte fick göra som han ville. Han har ju lite den attityden den här killen. Dansa är väldigt enkel att ha med på ridturer och är till och med tuffare än Winston många gånger. Vi måste öva på att öka vårt förtroende och att han ska lita på mig i alla lägen. Grejen är ju den att jag inte alltid litar på honom så där i ligger lite vårt problem. Men vi ska öva på´t. Lina red på Noa också medans jag gick en sväng innan jag åkte.
 
I helgen ska jag försöka få med Katja till stallet för en fotosession så jag får lite nya fina kort på oss. Det var längesen vi hade med någon som fotade ute på en ridtur.
 
Ikväll har jag vart på FC träning med E. Sen har jag ätit två gånger. Baconröran och sen blåbär och grädde. Nu måste jag sova. Imorgon är det familjedag, jobb och så en ridtur med tjejerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0