Ridit

Jag red idag, jag vet att jag ska vila foten och jag förstår lite nu ikväll varför haha.. Men satan så härligt det var! Jag älskar att rida! Jag älskar så mycket just nu och det är urhärligt.
 
Fotstatus är att jag inte haltar längre och den gör nästan inte ont alls. Det är bara i vissa böjlägen som den känns av och det har bara gått en vecka så jag kanske har bra läkkött ändå. Trava gick bra men nedförsbackar och knackiga ryck kändes lite väl mycket. Jag ville galoppera men jag avvaktar med det till minst imorgon. Jag trodde dock att foten typ var helt hel igen men jag inser nu att det kanske var på grund av att jag inte utsatt den för så mycket i en solstol i Spain. Det är ju lite skillnad på att rida och sitta stilla. Så slutsats är att den är mycket bättre än vad man kunde tro och lite sämre än vad jag trodde(men ändå gick det bättre att rida än vad jag hade trott).
 
Men ni skulle ha sett min avhoppning idag hahaha.. alltså jag var så rädd för att dutta ner foten så jag stod med ena foten på stubben och fastnade med den andra på Winstons rumpa. Sen stod jag så i flera sekunder och hängde innan jag tog mig därifrån. Det kändes helt galet. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0