Tankedag

Idag har jag haft en bättre dag än igår. Träffade syrran över en lunch för att ge henne paket eftersom jag missade hennes födelsedag. Annars har jag vart helt ensam idag. Kände att jag ville ha en sån dag efter allt tjattrande i helgen. Var till stallet och donade och fick min vanliga härliga känsla av att bara vara där. Provade att tömköra Noa och det gick faktiskt. Lina kom en sväng och pysslade om Dansa. Winston vilade idag då jag kände att jag hellre stressar lite imorgon och rider med Lina de här sista dagarna innan hon åker bort.
 
Jämt när jag inte känner så mycket eller blir lite likgiltlig som igår så får jag för mig saker jag vill göra som gärna utmanar mig lite. Bara för att jag ska få känna något. Igår kollade jag på gamla filmer. Mest på mig och Winston. Några av filmerna var från då vi "hoppade" och jag kände att det där skulle jag fan kunna göra bättre nu. Jag vågade knappt galoppera på filmerna, jag vänder tillbaka flera gånger. Det kan ju bli så att jag gör det nu med. Det vet man inte. Men jag skrev såklart detta till Lina för jag vill ju alltid veta vad hon tycker och tänker också. Och vet ni varför?!

 
Nu vet ni.
 
Jag har lagat riktig LCHF mat ikväll men bacon, trattisar och cremefraiche. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit här att jag måste skärpa mig och vad och hur och allt jag ska göra. Så jag skriver inget nu. Jag har dock bestämt mig för att hålla mig borta från saker som kan ge mig tillfälle att äta något obra. Så inga kalas, helger på hotell, mathandlingar varje dag, mamma och pappas hus med mera. Mitt ledord framöver är OMELETT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0