Torsdagen försvann lika fort som den kom

Jag somnade inte före klockan TRE inatt så när klockan ringde hade jag sovit alldeles för lite. Jag gav mig själv dispans att få sova en timme till. Därför kom jag lite sent till familjedagen men de hade ändå bara fikat och det var ju bara bra att jag missade. Sen var det aktiviteter i några timmar innan jag fick stressa till Lina med Ballen och sen hem och byta om innan jobbet. Det var så roligt att jobba! Svårt såhär i början då jag inte kan namnen på alla barnen men jag hoppas jag kommer in mig fortare än jag får sluta. Jag jobbar på samma ställe till på onsdag nästa vecka.
 
Det snöade ju idag också så jag var lite nervös när jag satte mig i bilen för att åka till stallet. Jag slutade fem så det blev helt mörkt innan vi red iväg. Det var faktiskt lite läskigt, så mörkt, regnigt och blåsigt. Men det gick finemang med pannlampor och allt. Winston kändes faktiskt coolare och otittigare än på länge. Kanske var den mer rejäla ridturen igår som gjorde båda våra hästar lite lugnare idag. Provade att rida i mina nya softschellbyxor igen men det är svårt. Det blir så himla stumt så jag studsar liksom till ibland. De är åtminstonde väldigt skna och känns faktiskt lite varmare!
 
Vi var klara redan strax efter sju så då åkte jag hem och plockade ihop här hemma. Men som alltid så kommer jag på att jag ska "röja" och sortera och rensa så nu ser det förjävligt ut i köket igen då jag fick för mig att börja måla lådorna som är kvar. Det bästa var att jag hittade en ny laddare till telefonen, väldigt passande då min gamla har ballat ur. Men jag har också hunnit med att fylla påsar med grejer som ska upp på vinden och byta ut ljuslyktor, lite blomkrukor, kastat blommor och synat Blocket.se på vinterdäck och en skänk till hallen.
Fönstret i mitt sovrum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0