Han är mycket häst och lite lat men med ett fint hjärta!

Det skrev jag första veckan jag hade Winston. Jag tycker exakt likadant idag, ETT ÅR SENARE!!! Idag är våran årsdag. Tänk så mycket vi har hunnit. Jag är så himla glad att han kom hem till just mig för ett år sedan. Men som vi har strugglat. Oh my vad många gånger jag känt mig helt jävla värdelös. Men minst lika många gånger har jag vart överlycklig!!

 
Har sammanställt lite vad vi har lärt oss och vad vi kan och har gjort under året.
Skritt - Vi har tränat på att öka skritten för att få ett bättre flyt. Jag kan få honom att gå i form i perioder men inte hela ridturer. Jag kan böja honom till vänster och höger. Skänkelvikningar funkar.
 
Trav - Vi har övat mest på att hitta rätt takt i traven. Lättridningen går enkelt och jag byter sittben i kurvor. Jag lyckas få honom att gå i form de dagar han är riktigt pigg. Det är så häftigt, han blir så maffig. 
 
Galopp - Här övar vi på att hålla galopp längre sträckor och att han ska ta galopperna direkt. Vi har precis börjat med att variera farten, att verkligen korta ner honom och sen att gasa på. Dock ligger ju detta lite på is eftersom han har haft problem med att fatta högergalopp så har vi mest fokucerat på det. Men just nu kan han galoppfattningarna och även byta galopp ibland i kurvor.
 
Hoppning - Vi har sprungit över ett 20 cm högt "hinder" i trav och galopp. Lina har hoppat lite högre med honom och han kommer nog tycka att det är lite skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0