Let´s go

 
Har haft en mysig morgon i sängen med Paradise hotell på datorn. Massa tända ljus och djuren tätt intill. Det kan inte bli mycket bättre. Nu ska jag slita mig och gå ut på en längre promenad men jag känner att det tar emot. Känner mig lite trött i kroppen men pigg i huvudet. Det kan vara så att jag tar en cykeltur nu istället och en promenad ikväll.
 
Känns som att jag börjar få en lite mer avslappnad inställning till träningen. Att all rörelse är bra för mig och att jag inte har så mycket krav just nu. Tror att jag behövde det. Just nu kör jag två FC pass i veckan och sen bara vardagsmotion. Jag får lägga in två extra grupp pass om jag känner att jag orkar och vill men hittills har jag inte känt behov av det. Det är lätt att jag på torsdagen känner att jag skulle kunna köra på och slita lite till men jag har då valt att vila torsdagar eftersom jag kör de andra passen måndag och onsdag. Fredagar vill jag försöka få in en längre promenad och lördagar eller söndagar någon typ av aktivitet. Men sen när jag rider igen ska jag inte köra några andra pass än FC passen och då hoppas jag att min kropp håller så att jag kan hålla en jämn nivå en längre tid.
 
Mitt problem är ju det att jag antingen kör hårt eller typ inget. Jag vill hamna på en mellan nivå som min kropp klarar av och som den känner sig stark och blir starkare av. OCH man blir inte stark av att ligga här i sängen och mysa och slappa :P!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0