Njutning

Fy farao vad jag kommer att sakna att rida när jag är borta. Imorse var vi uppe med tuppen och på väg mot stallet plockade vi upp Sune. Hovslagare skulle komma. Han var dock sen så jag hann mocka stallet innan han kom och det var ju härligt. Winston skötte sig så himla bra. Han drog bort vänster framhov lite onödigt många gånger men inget annat tjabbel.
 
När hovslagaren åkte kunde jag inte hålla mig från att rida en sväng. Det var helt underbart väder med sol och kallt och ja, jag kunde bara inte låta bli. Jag övertygade mig själv om att det var okej eftersom vi nästan bara skrittar. Winston älskade det! Han var fram och nyfiken utan att skygga för allt och inget. Blev lite stressad vid fåren vid berget för dom sprang efter oss och förbi och så. Sen så galopperade vi också!! Både höger och vänster och han tyckte verkligen att det var latjolajbans! Blev ännu piggare efter det men coolade ner sig fort. 
Så ljuvligt!!
Resten av dagen har vi spenderat i Växbo med syrran och barnen. Sune har älskat all uppmärksamhet och jag ska visa bilder från dagen ikväll tänkte jag. Nu måste jag sätta fart för jag ska på kalas!!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Hästarna jag rider tycker också att får är lite läskiga :P

Svar: Jaså :) Synd bara att vi har typ tre fårhagar efter en av våra tre ridvägar :P
Hanna

2014-09-23 @ 20:51:18
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0