Så stolt

Edit. Jag trodde att jag hade publiserat detta inlägg igår när jag skrev det men jag letade en passande bild och sen blev det ju akuten med foten och så så jag glömde bort. Men här kommer inlägget om ridturen igår!
 
I did it!! Jag fullföljde planen trots att ridplanen helt ändrades för kvällen. Lina hade beslutat att Hårga inte var aktuellt nu när det är så mycket får överallt och jag tror nog att jag ska vara riktigt glad för det just ikväll. Dansa var lite on the edge. Eller ja båda hästarna var lite på tårna idag kan man säga, fast på ett bra sätt.
 
Jag gjorde allt jag tänkt mig. Jag slappnade av. Jag var askonsekvent i början. Jag lät Winston ha lite tyglar ibland. Jag svängde i fart. Jag var tuff och cool och Wooopidopidooo.. Ja men ni hör, jag var sjukt duktig och Winston var superduktig. Han gick på tygel i trav och det brukar han bara göra mest med Lina för jag är lite sämre på det. Men shiiit så skoj det var!
 
Jag bromsade inte fast hela min kropp skrek bromsa. Det var inte min plan utan något jag lärde mig under kvällen. Att det är så jag bör göra. Ok idag gick det bra. Vi får se hur det går framöver.
 
Jag andades och njöt massor ikväll. Jag typ fnittrade så lycklig var jag. Å jag fnittrar inte.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0