Trött i huvudet

Igår var jag så trött i kroppen att jag knappt orkade röra mig efter att jag kom hem från träningen. Ikväll känner jag mig kokt i huvudet. Allt är en enda sörja. Jag har blandat ihop dagar och det gör att jag blir på riktigt dåligt humör för nu missar jag saker jag inte vill missa och så är jag ledig på helt onödig tid. Faan helvetes jävla skit. Jag som tyckte att jag hade planerat så jävla bra.
 
Sen har jag ingen hundvakt heller. Tills vi åker utomlands alltså. Så jag blir väl hemma. Men lika bra är väl det. Tänk att allt ska vara så himla bökigt just nu. Jag tror och hoppas att allting känns mycket bättre imorgon när jag vaknar.
 
Winston gick fint idag. Jag dog nästan för jag tyckte att han halta för han sprang så ojämnt i traven men jag tror att han nästan började galoppera istället. Han var lite svår att rida för han ville fram och vi skulle inte springa så fort så jag fick liksom hålla tillbaka men ändå få fram honom. Han var så ojämn som han ibland är, men jag hade väl glömt det såklart. Så I hope he is fine nu då i alla fall. Han är som en hispig häst i stallet nu, jag fattar inte vad han brusar upp sig för. Men han är lika fin som vanligt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag kan vara hundvakt!

2014-09-11 @ 22:46:47
URL: http://lindabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0