All planering åt skogen

Idag hade jag planerat allt så himla bra och så sprack det för gymmet har ändrat öppettider. Var i stallet på morgonen och red ut ensam med Winston. Hade tänkt en jobbigare lite längre tur men Winston var lite på viset idag så jag la energin på att få honom att inte vilja vända hemåt. Tränade även på att galoppera uppför backen mot Berget. Red den 4 gånger. Sista gången tog han vänster galopp sen trav vid parkeringen och sen vänster igen. Han studsade och var allmänt överallt men det fick vara så bara han går fram. Det är en bit kvar tills vi kan galoppera upp där utan problem. Sista gången gick vi en vända upp på stigen på berget men jag hittade inte stigen ut mot vägen som vi gått förut. Efter det tränade vi högergaloppfattningar i svängar. Han drog mest iväg eller tvärnitade. Inte ens i våran vanliga sväng mot Landa tog han höger utan drog ner uvudet och skuttade några hopp istället och tvärstannade sen. Sista chansen tog vi på en väg som går in till ett hus och sen svängde vi hemåt i en rund och bra högersväng och då tog han äntligen galoppen rätt. Han kunde då öka något och sen saktade jag av innan han blev för trött och så skrittade vi hela vägen hem. Jag var rätt så trött i benen idag kände jag och det påverkar såklart ridningen men det känns som att jag kanske borde kolla honom med massören snart. 

Så efter att ha fixat i stallet med mockning, hö och vatten gick jag en sväng med Baltazar innan vi åkte hemåt. Sprang in och bytte om och cyklade iväg till gymmet för att köra ett cross pass. Kom typ 7 minuter över 13 vilket var väl planerat efter som gymmet stängde 14? Mmm eller så har de ändrat öppettiderna nu och stänger 13. Blev så himla less för jag hade verkligen fått jobba lite med mig själv idag för att komma dit.
 
Nu har jag omplanerat och tänker istället gå en runda som jag tänker kan vara en av de bästa ridrundorna i Växbo i sommar(om jag någonsin kommer dit med klumpen). Pepp pepp jag är redan helt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0