Långritt

Idag red jag och Winston en ny runda som är riktigt lång. Vi var ute i drygt 2 timmar och det var drygt 12 km. Vi stannade dock och pratade med lite människor här och där och så gick jag några kilometer i början och i slutet. Så jag satt på ryggen lite mer än en "vanlig" ridtur. Winston var spänd och lite spattig de första 6 kilometrarna haha.. Först är det 3 kilometer asfalt bland hus och sen var det en helt ny grusväg med hus och grejer runt om. 
 
Det var så himla mysigt att strosa runt och ta en galopp hipp som happ. Winston tvärnitade av skräck några gånger och ville vända om hemåt. Vi är ju inte vana med rundor så han tror ju alltid att vi ska vända. Han gnäggade och blir liksom lite som en annan mer energisk häst när han går på nya ställen. Idag gick det hur bra som helst, han var ju inte galen, bara lite smått uppstressad.
 
Det var fortfarande lite för hårt i marken för att vara toppenunderlag tyvärr. Men överlag var det en superhärlig runda med härliga raksträckor och några kullar. När Winston kom till vägen upp mot berget där vi gått förut blev han så lycklig av att han kände igen sig att han inte visste riktigt vart han skulle ta vägen. Underbara underbara häst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0