Slut på helgen

Har inte lagat mat på hela helgen och det är ju lyxigt! I fredags fick jag tacos! Idag fick jag supergod spenatsoppa med lax, svamp och ägghalvor. Igår blev jag bjuden på mat på Strand
 
Hemma har jag ätit mest kokta ägg och matlådor med lax. Det var lite roligt att få piffa till sig lite i något annat än dagis och stall outfit också.. 
 
Jag har försökt att röra på mig och gå dit jag ska istället för att ta bilen. Men det har inte blitt några rejäla promenader mest på grund av lathet men också lite för att spara på knäna(ridit lite hårdare denna vecka) och att det är väldigt isigt men ikväll tog jag en längre väg hem från middagen. Det blev en läskig promenad i mörkret. Jag är ju inte så rädd när jag är ute och går men när mannen som gick framför mig började sjunga och titta upp i himlen och dansa då blev jag lite nojjig. Ringde Lina och viskade smått hysteriskt att jag var ute och gick vid tunneln ovanför OK och när jag var uppe på andra sidan säger hon.. Det finns ingen tunnel vid OK haha så tänk om jag hade försvunnit då skulle ingen vetat vart jag var. Nämen det var lite läskigt faktiskt och sjuka människor kan ju vara farliga även om de inte vill eller menar det. Nu vet jag ju inte om han var sjuk men ni fattar.
Så med det säger jag god natt!

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-02-23 @ 17:56:48
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0