Tja

Imorse vaknade jag med panik då jag öppnade ögonen och såg att det var ljust och soligt ute. Jag var övertygad om att jag hade sovit över och att klockan inte ringt. Men så kollar jag och klockan är bara sju, tänk att det är ljust klockan sju på morgonen. Jag var dessutom pigg och glad vilket jag inte direkt trodde att jag skulle vara inatt då jag var in här en sväng. Jag älskar jobbet, barnen är så himla roliga och kloka.
Plockade upp E påväg till stallet och väl där mockade vi och fixade. Sen gjorde vi Winston klar för en ridtur. Lina och jag red till Nya tåget och vände. Det gick så himla fort, kändes som att vi knappt hann börja rida innan det var slut. Jag är bortskämd med våra längre turer nu och nu när jag klarar av dom så vill jag ju rida massor. Men det är väl bra för hästarna. Winston hann inte bli trötter eller ens lugna ner sig på denna sträcka. Vi bytte så Lina red först hem och det fungerade så jäkla bra trots att Winston var väldigt pigg. Han var ljuvlig och jag skulle kunna ha ridit i flera timmar :P. Sista sträckan(Winstons taggsträcka) frågade Lina, galopp? Och jag kände jamen jag lever ju bara en gång haha.. Lite så var känslan på W idag. Han ville knappt gå, började trava så fort jag inte hade hundra koll. Haghästarna var vild och Dansa tyckte att dom var läskiga, med all rätt. Jag gick på backen så Winston var väldigt lugn men började trava två gånger när dom brassade runt i hagen och pustade.
 
Efter stallet åkte jag och E till Växbo för att hämta hem Baltazar. Pratade en stund med pappa och mös lite med kattungarna. Nu ska jag ta en dusch och bädda ner mig i sängen med min favoritkille. Är riktigt skönt trött och kommer lägga mig med ett härligt humör! Sen gäller det bara att somna också haha..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0