Vågen

Jag har vart så trött de två senaste morgonarna att jag glömt väga mig. Imorgon börjar jag inte förrän halv åtta så då ska jag väl ändå kunna vara vaken nog att komma ihåg att väga mig innan jag äter eller klär på mig. Jag. nyvaken. är inte superbright.
 
Jag älskar att jobba! Det är givande att ha en sysselsättning. Jag har varit medveten om det och jag blir bara mer och mer övertygad om att jag mår bäst när jag jobbar. Allting annat blir så lätt. Och att jobba med barn är så himla roligt. Men det är värdelösa arbetstider och ganska dålig lön så det kanske inte är mitt livslånga drömjobb.
 
Idag jobbade jag till 16 och har sedan vart till Winston och fixat innan mötet klockan 18. Känner mig så lättad efter mötet då vi alla kom fram till exakt det min magkänsla vetat i flera veckor. Jag har verkligen börjat lyssnat på andras åsikter och värdesätter dom istället för att bara lyssna på mig själv. Magkänslekänslor ska man ändå tro på och gå efter så ofta man kan. Nu sitter jag hemma i soffan och ska strax lägga mig i sängen och se ett avsnitt Body of Proof.
Har jag några LCHFare här?! Kan ni inte berätta hur ni äter och hur det går för er?! Vad era mål är? Jag ser att det tillkommit en hög med klickningar sedan jag började skriva lite om kost och vikt igen så kan vi inte dela med oss med varandra?! Så kul att få veta lite om er också!

Kommentarer
Postat av: Nina

Skriver ändå fast jag inte längre är någon LCHF:are :) jag "tappade" bort mitt Lchf och hittade inte tillbaka, men fick istället en annan inställning till mat efter dieten..hur mycket skit det finns i det vi äter. I kylskåpet här hemma är tex lätta bannlyst precist som Milda etc.
Försöker äta mindre kolhydrater även om jag inte utesluter dom. Frukost kan bestå av smält brieost, en tallrik fil med frön och hallon, och en kopp kaffe..så lite finns kvar ändå.
Jag är övertygad om att LCHF-kost är bra, och jag är inte rädd för fett som jag förr men däremot är jag vettskrämd för light och lätt :)

Svar: Jag är också rädd för alla konstigheter i maten. Ändå är jag fast för Celsius :/ Not so good.
Hanna

2015-02-04 @ 10:30:31
Postat av: Tina

Målvikt 74 kg. Ätit LCHF sen 2010 och under aug-14 till jan-15 testade jag Skaldemans för att se hur det var. Det funkade inte alls på mig, men så fort jag gick tillbaka till normal LCHF började saker falla på plats igen.
Det är olika hur jag äter, men oftast 2 mål om dagen plus en kopp fett-te på kvällen och ev nått tilltugg om jag är hungrig eller sugen på något.
Jag äter mkt grönsaker igen, ibland nån frukt eller lchf-bak. Undviker i huvudsak bröd, pasta, potatis, ris och socker.

Svar: Åh vad kul! Jag klarar inte av fett-te eller kaffe tyvärr. Det måste ju vara perfekt!
Hanna

2015-02-04 @ 21:52:46
URL: http://tinatjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0