Bra måndag

 
Jag känner mig lite uttråkad och sysslolös på dagarna. Har hur mycket tid att blogga som helst men har de senaste dagarna bara öppnat datorn för jobbsökandet. Nu har jag två fulla dagar framför mig och jag hoppas att de blir många fler. De ringde in mig på jobb två dagar, jag behöver egentligen tre för att jag ska tjäna på att jobba men jag vill så gärna jobba så jag får stå ut med att förlora pengar denna vecka.
 
Idag har jag vart till stallet och pysslat runt. Mockat, fixat mat, packat höpåsar, sopat, sopat, tvättat vattenkoppar, sopat, packat halm, kastat ner hö, fyllt vatten och pussat på min stora kärlek. Det är ganska mycket att fixa i ett stall och jag trivs verkligen med att poa runt där.
 
Efter det åkte jag och shoppa lite grejer till lägenheten. Några lampor som jag vill piffa upp med och nya glas. Röda. Spåtanten sa att jag borde ha mer rött runt och på mig. Så nu kör vi på det. Fick en röd kopp av mamma när jag var till dom med Baltazar också. Innan dess var jag och hälsade på min Johanna och hennes och Andrees lilla bebis. Vilken lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0