Miljöträning

Idag mötte vi upp Peter och Frida för miljöträning med fyrhjulig. Jag insåg än en gång vilken klippa Winston är. Han var lite tveksam att gå fram till den men stod sedan och nosade på den. Brydde sig inte ett skvatt om fyrhjuligen vid möte framifrån, stillastående eller bakifrån. Så skönt! En gång skvatt han till men det var för att Dansa dansade lite där bakom. Känns som att träningen gjorde gott för Dansa och de sista gångerna vi mötte eller när fyrhjulingen kom bakifrån så gick det så bra som det behövs. Anledningen till att vi tar tillfället i akt att öva är för att Dansa reagerat lite farligt vissa tillfällen då vi stött på fordon på vägarna. Och vårt stall ligger i fyrhjuling, traktor och skoter land så dom är överallt.
 
Efter träningen red vi en sväng ut på E och travade och galopperade. W var taggad och så himla mjuk. Vi red bakom och det märks såklart med ännu mer energi. Men det gick riktigt bra. Sista galoppsträckan hem var inte helt kontrollerad men kul var det! Han tog både höger och vänster galopp och det känns toppen!! 
 
Skulle kunna ha bett Frida knäppa lite kort vid fyrhjulingen men glömde bort det. Så här är ett kort från då vi återigen var hemma på gården. Fina fina Winston!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0