Riktigt trött

När jag kom från jobbet idag åkte jag hem och lagade wok innan jag plockade upp Lina och åkte mot stallet. Om jag hade satt mig ner så hade jag nog somnat. När jag stod och blundade när Lina fixade klar Dansa så ville jag typ inget hellre än att lägga mig och sova i höet. Ja nog om min trötthet.

 
Vi red till E idag. Vi har ju en meter plogkanter nu och massor med snö på åkrar och även rätt bra packat på vägarna. Om man kollar på bilden så är det ju helt tomt på snö och det var ju bara för någon dag sedan också. Winston var piggelin men jag antar att det berodde på att han fick trava också. Jag har ju fått kämpa som en galning nu när vi har vart ute och bara skrittat med Dansa tidigare. Vi red först och sist och bredvid och allt gick kalas. W är lite tittig på det mesta i mörkret och just idag gjorde det ingenting, det piggare bara upp mig lite. Sista sträckan efter Årtalshuset så är det någon i husen som slår igen en bildörr och W tycker det är super läskigt och drar iväg en bit framåt. Dansa springer lite för att Winston gört. Han är en liten fjant i denna stora kropp. 
 
Nu har jag precis duschat och ska hoppa i säng. Förstår inte riktigt hur jag ska komma upp ur sängen imorgon bitti. Mina grannar spelar någon kryptisk orgentalisk musik på hög volym också men jag lär nog tokdäcka oavsätt. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0