Vikten

Jag har faktiskt hört att några har undrat vad som händer med mig och min vikt"resa". Som de flesta sett om man är uppmärksam så har jag gått upp i vikt vilket syns. Men det är ingen som kommenterar det till mig och ena stunden är jag tacksam för jag skulle vissa stunder inte alls klara av det, men vissa stunder känner jag bara att jag skulle behöva någon som bankade in det i mitt huvud. Det är ju så med mig att jag måste förstå det på riktigt och även känna känslan. Det har jag gjort nu. Grottat ner mig i skiten och grinat och mått skit. Jag har faktiskt mått så dåligt att jag inte orkat skriva om det. Men jag har övat på att skilja på mig som person och sen på vad jag gör. För det är ju det jag gör som gör att jag går upp i vikt. Det gör mig inte till en sämre människa.
 
Jag tycker att så fort jag känner och skriver eller säger att jag är taggad så är jag det i 5 dagar typ. Sen bryr jag mig inte tillräckligt för att kämpa. För det är kämpigt. Jag vet inte om jag är redo att kämpa. Det är svårare att hitta motivationen nu. 
 
Jag har givit mig ett ultimatum. 19 kilo ska bort detta år, det är ett lågt mål om jag ska se till vad jag borde kunna gå ner men det är ett helt realistiskt mål som jag ska uppnå. 10 kilo ska bort till min födelsedag. Om jag inte uppnått det så måste jag gå och ta någon typ av hjälp för hur jag äter och inte. Det spelar ingen roll hur jag tränar sålänge maten inte funkar. Jag vill ha tillbaka känslan då jag inte tänkte på någonting jag ville äta varje minut.
 
Jag kommer att uppdatera ca 2 gånger per vecka om hur det går med allting. En känslomässig update och en planerings update. Är det någonting annat som skulle vara intressant att läsa om min fortsatta viktresa så kommentera gärna! 

Kommentarer
Postat av: lina

Bra Hanna!

2015-01-08 @ 10:44:06
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0