Långtur

Idag utforskade vi vägen som skulle gå runt Österberget och gena tillbaka mot Bergesvägen. Den funkar inte. Träffade en snäll karl på vägen som sa att det nog inte skulle gå nu på sommaren men att det är skoterspår där på vintern. Men jag ville ändå kolla säkert. Så istället vände jag mot Golfbanan och tänkte gå hem den vägen men så var det så himla härligt så jag tog vägen runt Hårga istället. En omväg på sisådär 6 kilometer. Winston tyckte att det var superskoj att vara ute på äventyr bortanför våra vanliga svängar.
 
Det är läskigt att gå från korsningen mot Sörfly och till bondgården där vi svänger mot Hårga. Vägen är smal och idag kom 3 olika traktorer och köre om oss och mötte oss. Sen är det dessutom kossor på båda sidorna av vägen en bit nu också och W hatar kossor. Så synd på en annars så fin väg men Lina hade en ny idé som vi ska prova någon dag så att vi slipper just den biten men ändå får Hårga och skogen.
 
Från att vi hade gått över storvägen och hem så var Winston sådär superfin som han bara är då vi typ hoppar av och går hem i vanliga fall. När han gåt "ett pass" liksom. Det är så himla coolt och härligt! Han galopperade i både vänster och höger och hade ett riktigt härligt goo. Vid sista sträckan mot fåren så tog han högergalopp och så skyggade han för en grusplätt på vägen så vi flög över vägen och bytte galopp och allt blev kaos men jag satt kvar och Winston fick gå fram riktigt ordentligen trots att jag hängde lite löst några sekunder. Blir så himla arg på det där fjantigheterna. Sen rörde han inte ens ett öra för grävskopan och traktorerna som jobbade i dikena längre fram. Knäppa häst.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0