Härliga söndag

Åkte till stallet imorse och slogs direkt när jag kom dit av att det kommer bli några timmar, fyra timmar senare kom jag hem. Borstade Winston massor idag, bara för att min rygg klarade av det. Gick igenom allt hovskägg och sprayade glansspray och pysslade. Tog bort massa löst hår med stenen och gummiskrapan. Han blev riktigt ren och fin! Jag mockade tre boxar, fyllde hö och vatten och donade. Kändes att jag har rört lite på kroppen som vart typ stilla i flera dygn.
 
Vi gick ut på gården och hade fokus på punktträning idag. Det innebär att han ska kunna trampa på en platta(en gammal skåpslucka) när jag säger till. Tanken är att vi ska kunna stå en bit bort och jag ska kunna skicka honom till plattan och att han ska nudda den med ena hoven. Sen övade vi på att hålla uppe frambenet som vi ska få till en bugning av i framtiden. Gå ut på volt skulle jag säga att han gjorde klockrent idag, inget tjafs och bra tramp i benen.
När vi kom hem försökte jag gå en rask promenad men gav upp ganska snart. Så jag gick hem och fixade massa TóDós istället. Känns väldigt skönt att det är klart. Disken är också diskad och lunchen lagad och uppäten. Nu ska jag nog ta och göra lite middag och sen kanske gå en lugnare prommis några km runt området.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0