Lortgris

Har vart i stallet mest hela dagen. Dansa och Lina hade träning och sen har jag bara pysslat runt. Hästarna var galna då vi skulle ta in dom, de galopperade runt och frustade. När dom är så känns det inte jätteroligt att gå ut i deras gigantiska hage och hämta dom.  Annika kom och lockade med mat så sen gick det finfint. Winston var så jävla lortig. Det är lera och vattenpölar i en del av deras hage och där hoppade de såklart runt och skvätte ner varandra.
 
När vi kom tillbaka från träningen gick jag och Winston bort till paddan och övade lite. Han är så himla duktig på alla vändningar, flyttningar av fram och bakben, ökningar, stanna och det vi övat på. Han är inte duktig på att galoppera. Fick två vänster och ingen höger. Jag vill ju inte heller att han ska gå så mycket på volt så vi har inte så många chanser. Nästa gång i paddan blire hoppning!
 
Tillbaka i stallet mockade jag klart och fixade maten. Sen satte jag mig och åt lite mat i Winstons box. Insåg att han torkat lite så borstade bort det som gick men han är fortfarande hur lortig som helst.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0