Vikten - 6kg

Jag ska gå ner 19 kilo i år, 10 av dom innan den 23 april. Uppdaterar med ett vikt inlägg för varje kilo som försvinner. Förhoppningsvis kommer det bli minst 19 inlägg år 2015. Det var lite allmän info för dig som inte läser min blogg hela tiden.
Just nu känns det som att jag sliter och sliter och igår var ingen bra matdag så att få detta resultat idag känns ju sådär men nästa kilo tar nog lite längre tid kan jag tro. Igår hoppade jag frukosten och åt ingenting innan träningen på kvällen. Men jag var heller inte hungrig så det var kanske bara en dag då jag behövde mindre mat. Tänkte hoppa träningen på grund av att jag hade lite ont i magen och var allmänt slö och frusen efter timmarna i stallet. Men jag bestämde mig för att ge den en chans och göra så gott jag kunde för jag VILL verkligen det här nu. Min beslutsamhet får såklart inte gå ut över min kropp men kroppen får inte heller gå ut över mitt mål. Jag brukar dessa gånger tänka på människor som verkligen kämpar och inser allt som oftast att ETT till pass det klarar jag. Jag får ta ett nytt beslut gällande nästa promenad, ridtur eller pass. Som igår fick jag kämpa ganska mycket i motvind med promenaden(ville helst bara sätta mig på en bänk och vänta tills katterna var klara på grund av att jag har lite ont i foten och att jag var trött) men jag gick och den var till slut ganska härlig och vi gick sakta och pausade i solen några gånger, ridturen(mitt knä har fått som en ond sena på insidan knät, men den verkar bara göra ont just då och inte efteråt) men jag gjorde den också och det visade sig bli en av våra bästa någonsin och fitcamppasset(Så trött, ont i magen och handled och knät och fot kändes av) men med Veronicas pepp och mycket skratt trots våra krämpor så kände vi oss riktigt duktiga och mer stark efteråt. Nu i efterhand skulle jag ha skippat en av sakerna. Vilken vet jag inte men jag vet att jag måste vara lite rädd om min kropp också så att den inte går ner sig och gör för ont för då sitter jag där tillbaka på ruta 1 snart. Det är hela tiden däremellan det står, Kämpa eller Ge upp.
 
Annars så är jag otroligt duktig att ta med mellanmål och matlådor nu. Känns som att jag äter hela tiden men det kan då vara några ostkuber eller en kokosmjölkssmoothie så det behöver inte vara nått värstingmål. Lagar mat typ 2-3 gånger per vecka och äter sedan samma sak i matlådor. Just nu äter jag Lax med Lapptäcke
 
TRE dagar tog det här kilot på sig att försvinna och det är dom tre mest aktiva dagarna jag har på en vecka.
Tisdag: Fitcamppass, ridtur ner till Kilafors och promenad hem.
Onsdag: En intensiv ridtur där benen fick sig ett rejält pass.
Torsdag: Långpromenad på ca 2 timmar letandes Geocachar i Ljusdal, Kort med intensiv ridtur med fokus på bålstabilitet och sen avslutades dagen med ett Fitcamppass.
 
Idag har jag en vilodag framför mig eller jag kanske går iväg till skogen med Winston och Baltazar en sväng men det finns ingenting i mig idag som ser att vi ska ha någonting ansträngande för oss. Känner mig ganska seg i kroppen så jag tänker ha fokus på mat i helgen så får vi se vad kroppen tycker om det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0