Stallpyssel

Alla hästar mår bra nu igen! Väldigt skönt men det är alltid en oro att någon ska ha blitt dålig innan man hinner checka av dom. Winston har lagt på sig lite i vikt och ser inte lika tanig ut som för bara en vecka sedan. Han äter det vanliga + en hand lucern, tror att jag kommer stanna på det måttet om han inte börjar tappa igen. Han hade ingen stor blodmask och det känns skönt då den kan vara riktigt farlig vad jag förstår.
 
Jag åkte till stallet imorse för att fixa allt innan Lina skulle komma och vi skulle rida så att jag kunde åka direkt efter det. Jag fastnade i städmood, städade Lilla rummet, gången ut till hagen, krattade en liten del av gården och sopade lite tak och väggar i stallet. Tänkte möblera om i Lilla rummet men jag orkade inte lyfta hyllan ensam så jag gav upp. Så efter några timmar kom Lina och vi fixade iordning hästarna för en lagom ridtur. Dansa var lite svullen i sitt ben där hon har rasp men efter att ha överlagt lite så kom dom fram till att det var bra att röra på sig. Det var ju tur för mig och Winston så att vi fick sällskap. Vi red ut på E och in på olika stigar för att inse att stigarna bara slutar helt plötsligt eller har massa träd liggandes ivägen för att man ska kunna ta sig fram. Hittade en stig med en bra klätterbacke så det var ju bra. Jag hoppade av och gick på stigarna då jag tycker det är läskigt när han slubblar och halkar på stenarna. Men det är himla bra träning. Han tvärnitade inte en enda gång idag!! Woohooo!! Sist var jag nära att flyga i backen lite för många gånger.
 
Att jag skulle komma hem i "bra tid" gick ju kalas då jag åkte halv tio och var hemma halv fyra! 6 timmar stallpyssel är ju lyxliv ändå! Imorgon ska vi också rida ihop och då runt Golfbanan och den vägen kommer nog att bli min favorit framöver. Mycket hus, mycket grusväg, lite skog och nästan ingen trafik!
Ser ni stigen:P? Dom är ganska osynliga haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0