Behöver ny inspo

Jag måste ha ett mål för att lyckas med saker. Nästan ett ouppnåligt mål för att blir peppad men inte för svårt för då kan jag ge upp på en gång. Känns som att jag behöver balansträning. Med jobbet nu har jag en riktigt bra balans, jag är på jobbet 100% på jobbet och sen släpper jag jobbet på ledig tid. Ibland ältar jag i stallet för att komma fram till hur jag tycker men oftast lämnar jag det. Jag tänker inte jobba över och engagera mig mer än den tid jag har på jobbet. Jag har alltid som mål att göra ett riktigt bra jobb och gör det när jag är på jobbet.
 
Jag saknar träningspassen. Har provat att gått några promenader nu men knät funkar inte, vilken surprice va?! Mitt nya fokus är att börja boxas igen och idag poppade det upp att Lina också är sugen på det, hur skoj!?! Jag skulle ju vilja gå pass 2-3 gånger i veckan men jag vet att det inte funkar med varken kropp eller tid. 1 gång per vecka skulle vara min önskan att kunna boxas! Får se om det funkar men det kanske blir 1 gång varannan vecka om vi ska ha tid, ha friska kroppar och samordna våra liv. Känns sjukt kul!
 
Maten går bra nu. Äter sånt jag vet att jag mår bra av och nu efter en tid strikthet så mår jag väldigt bra i kroppen. Känner mig lite snurrig i huvudet men det går ju över efter högst 4 veckor så det klarar jag av. Äter sjukt mycket ägg igen och det är ju väldigt mättande och bra.
 
Mitt nya pepptips är att ha en motivationsbild som bakrund på telefonen. Inte alltid så praktiskt att ha en "nakenbild" på telefonen men what the heck.
 
Detta är alltså min bakrundsbild på telefonen just nu och detta endast på grund av att jag vill vara så glad, nöjd och må så bra igen! Lite kul dock att vår vikarie(kille på 20 nått) var snäll att svara i den idag 🙈🙉🙊! MEN den hjälper för jag ser den HELA TIDEN! Hur peppar du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0